Devolucions i Canvis

Després de rebre la teva comanda, tens 30 dies naturals (1 mes) per retornar o si vols canviar de talla, color o de producte. Només has de seguir aquestes instruccions:

  1. Envia un e-mail a mimpa@uniformes-mimpa.com indicant els productes que tornes i els que vols rebre així com el número de comanda, la direcció de recollida i l’horari.

  2. En cas de canvi, contestarem al teu e-mail, informant de les despeses dels ports de canvi de producte). Et confirmarem quan passarem a buscar el paquet.

  3. Empaqueta els productes a retornar utilitzant l’embalatge original i inclou tots els elements que et vam enviar: producte, etiquetes, bosses, caixes, proteccions, albarà de lliurament, etc.

  4. Quan rebem el paquet, verificarem l’estat dels articles retornats.

IMPORTANT. No acceptarem la devolució ni el canvi d’articles que hagin estat usats, manipulats, danyats o alterats de qualsevol forma. No acceptarem devolucions ni canvis transcorreguts 30 dies naturals (1 mes) des de la data de lliurament. No ens fem responsables de les pèrdues o danys que puguin patir els productes retornats que no hagin estat enviats o empaquetats de forma adequada pels remitents.

Si el producte no es retorna en el mateix embalatge no podrem realitzar cap canvi.